skip to Main Content

Geniet van het comfort van onze luxe vloerbedekking

Met blote voeten op warme, zachte luxe vloerbedekking landen als je ‘s ochtends opstaat. Thuis na een lange dag je schoenen uitschoppen en je voeten laten aaien. Wie vindt dat geen heerlijk gevoel? Ondanks de populariteit van harde vloeren blijft vloerbedekking in trek. Met het koude klimaat in Nederland is vloerbedekking natuurlijk lekker warm. Er zijn wel behoorlijke verschillen in kwaliteit vloerbedekking. Van een goedkoop vloertje bij de bouwmarkt tot hoogwaardige vloerbedekking die tegen een stootje kan. M. v. d. Bos Woningstoffeerder in Voorschoten kan alle grote merken leveren, van Desso tot Bonaparte tot Parade.

Met een luxe vloerbedekking betaalt u voor kwaliteit en uiterlijk. U geniet van een aantal aantrekkelijke voordelen. M. v. d. Bos Woningstoffeerder legde al heel wat luxe vloerbedekking in regio Voorschoten, Leiden, Den Haag, Wassenaar, Oegstgeest, Benoordenhout, Scheveningen en Warmond.

  Vragen? Neem contact op.

  Voordelen luxe vloerbedekking

  Welke voordelen biedt luxe vloerbedekking precies? Behalve van de betere kwaliteit geniet u sowieso van de voordelen van vloerbedekking an sich. De woningstoffeerder vertelt u er meer over!

  • Vloerbedekking is slipbestendig.
  • Warme voeten betekent een warm lichaam.
  • Geluiddempend, prettig voor u en uw buren.
  • Lopen op een zachte ondergrond dempt de loopbeweging. Onze gewrichten en spieren hoeven minder klappen op te vangen.
  • Keuze uit talloze kleuren, soorten en dessins.
  • Vloerbedekking brengt een gezellige en warme sfeer.
  • Luxe vloerbedekking is van hoge kwaliteit en daarmee zeer duurzaam, het slijt en verkleurt minder snel dan goedkopere varianten.

  Het grootste bezwaar tegen vloerbedekking is de reiniging ervan. Met regelmatig stofzuigen kom je een heel eind, liefst met een ronddraaiende borstel waarbij de polen omhoog gedrukt worden. Ook kun je vloerbedekking periodiek professioneel laten reinigen.

  Luxe vloerbedekking leggen

  M. v.d. Bos Woningstoffeerder legt de meest gangbare nylon en wollen luxe vloerbedekking, maar ook sisal en kokos in praktisch alle kleuren en maten. Van belang is de vloerbedekking te leggen op een ondertapijt voor een langere levensduur. Op een zelfklevende ondervloer wordt het verlijmd gelegd. Zo worden de naden zo mooi mogelijk verwerkt, zonder kans op bobbels. Plus het is weer gemakkelijk te verwijderen. Wilt u iets speciaals? Wij leggen ook patronen in verschillende kleuren, met eventueel een rand in het tapijt voor een levendig effect.

  Back To Top