skip to Main Content

Geen standaard vloeren, maar maatwerk van topkwaliteit

Wij zien het als een uitdaging om u geen standaard werk te leveren, maar maatwerk. Een passende oplossing bieden in een niet standaard situatie. Hierbij kunnen wij aan vrijwel elk denkbaar merk komen voor luxe vloerbedekking, marmoleum vloeren, traplopers, houten vloeren en PVC vloeren. M. v.d. Bos Woningstoffeerder werkt voor verschillende woninginrichters en corporaties en daarnaast ook voor particulieren. Werken voor particulieren ervaren wij als een extra dimensie.

  Vragen? Neem contact op.

  Werkwijze

  Wilt u gebruik maken van de diensten van M. v.d. Bos Woningstoffeerder? Dan komen wij altijd eerst bij u kijken! Samen stemmen wij uw wensen af wat betreft kleur, materiaal en vormgeving. Na het maken van uw keuze en het opmeten ontvangt u een offerte. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening. Gaat u akkoord, dan spreken we een dag en tijdstip met u af om het werk uit te voeren. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten en milieuvriendelijke lijmsoorten. Ook werken we met schuurapparatuur met een stofafvoer. Oude materialen kunnen door ons worden verwijderd en afgevoerd. De ruimte laten wij altijd opgeruimd achter.

  Michiel van den Bos

  Zaakvoerder Michiel van den Bos wist na zijn verplichte schoolperiode meteen wat hij wilde doen: met zijn handen werken. Dat vindt hij leuk en daar is hij ook goed in. Vanaf zijn zeventiende werkte hij in de woninginrichting, begonnen onderaan de ladder. Hij bezorgde bedden en kasten en begon later ook met gordijnen en zonweringen aanmeten en ophangen. Bij een woningstoffeerder leerde hij de kneepjes van het vak en kreeg steeds meer ervaring in alle opzichten van het vak. Hij kreeg gaandeweg meer verantwoordelijkheden en volgde diverse vakgerelateerde cursussen. In 2007 achtte hij de tijd rijp en begon als zelfstandig ondernemer.

  Back To Top