skip to Main Content

Een genot om overheen te lopen, laat uw trap bekleden!

Trappen mogen geen ondergeschoven kindjes zijn. Een trap laten bekleden is een van de mogelijkheden om deze mooi te betrekken bij de rest van uw woning. M. v. d. Bos Woningstoffeerder komt in veel huizen in regio Voorschoten, Leiden, Den Haag, Wassenaar, Oegstgeest, Benoordenhout, Scheveningen en Warmond. Wij bekijken het hele interieur en laten de trapbekleding een mooi verlengstuk vormen. Trapbekleding vergt vakmanschap. Dat vindt u bij ons. De trap kunnen wij open of dicht bekleden met diverse materialen, zoals tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat, PVC of hout. Een trap wordt natuurlijk intensief gebruikt en is aan slijtage onderhevig. Tapijt is dan bij uitstek geschikt als trapbekleding. Bovendien werkt het geluiddempend. Prettig voor u en uw buren. Ook geeft het minder kans op uitglijden – denk aan met sokken over een houten trap lopen. Zeer stijlvol zijn onze traplopers!

  Vragen? Neem contact op.

  Traploper laten plaatsen

  Een traploper is als een soort rode loper. Chic en uitnodigend. Na een tijd uit de mode geweest te zijn, zijn traplopers weer erg in trek. Een houten trap wordt echt geupgradet met een traploper. Bovendien zorgt het meteen voor geluiddemping, antislip en gaat het slijtage tegen. U kunt allerlei kanten op qua stijl. Klassiek, landelijk, maar ook modern, in vele kleuren, patronen, breedtes en weeftechnieken. De omhooglopende verticale lijnen zie je vaak bij traplopers. Het geeft een trap een mooie stroomlijning. Een traploper vormt een prachtige toevoeging aan uw hal. Onthoud: je kan maar één keer een eerste indruk maken! De meeste traplopers zijn gemaakt van wol, maar ook sisal is veelgebruikt. U heeft de keuze uit ingenaaide, traditionele lopers en gesneden lopers. De ingenaaide lopers worden bevestigd met roedes, de gesneden lopers gelijmd en geniet. Gesneden lopers snijden wij uit op locatie, waarna wij de randen afwerken om pluizen te voorkomen. In traproedes heeft u uiteraard ook weer ruim keuze.

  Dichte trappen en open trappen

  Dichte trappen bekleden wij het meeste. Deze kunnen op drie manieren worden gelegd:
  alleen, samen met het rechtopstaande stuk of met het rechtopstaande stuk en het harpstuk – zijkant. Tapijt leggen wij met een ondertapijt, om de levensduur en functionaliteit te verlengen. Bij open trappen bekleden we alleen het loopvlak of de trede rondom. Rondom bekleedde treden krijgen de naad aan de achterkant, op het loopvlak bekleedde treden aan de voor- en achterkant. Hierbij heeft u weer keuze uit diverse kleuren en maten.

  Back To Top