skip to Main Content

Het marmoleum van nu, maar nóg onderhoudsvriendelijker

PVC vloeren zijn erg in opkomst in Leiden. Het wordt ook wel het marmoleum van deze tijd genoemd. PVC bezit de slijtvaste eigenschap van marmoleum, met het voordeel dat het nóg onderhoudsvriendelijker is. Een PVC vloer in Leiden bestaat uit stroken of vierkanten met een dikte van ongeveer 2,5 millimeter. Waarvoor u kiest hangt dus van uw smaak af: een tegel- of houtdesign. Ook hier geldt: hoe dikker de toplaag, hoe slijtvaster de vloer. Daar zitten nogal eens verschillen in qua soorten PVC vloeren. Wij verlijmen een PVC vloer volledig op een harde, gladde ondervloer, waardoor de vloer watervast wordt. De vloer wordt strak tegen de muur aangelegd, waardoor een plint of afwerkstrip meestal overbodig is. Ook bij PVC vloeren heeft u keuze uit vele kleuren en patronen.

Vragen? Neem contact op.
Voordelen PVC vloer

De voordelen van een PVC vloer op een rijtje:

  • Geluiddempende werking
  • Voelt warm en comfortabel aan
  • Sterk en duurzaam
  • Goed betaalbaar
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Hygiënisch

Laat een perfecte PVC vloer leggen in Leiden

PVC behoeft nog minder onderhoud dan marmoleum. Bovendien is ook de kleur – en patronenkeuze bij PVC zeer groot. Om een PVC vloer te leggen is gespecialiseerde kennis vereist. M. v.d. Bos is de specialist in marmoleum en PVC vloeren voor Leiden. Wij zijn op de hoogte van de laatste vloertrends en informeren u graag over de verschillende opties op het gebied van kunststof en PVC vloeren en de prijzen daarvan.

Neem contact op met M. v.d. Bos nabij Leiden

M. v.d. Bos is de vakbekwame vloerenlegger voor Leiden en omgeving. Wilt u advies over welke vloer het beste bij uw woning of bedrijf past? Neem contact met ons op via 06-14797253 of contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij leveren en leggen vloeren in heel Leiden.

Back To Top