skip to Main Content

M v.d. Bos stoffeerder voor woningen en bedrijven in Benoordenhout

M v.d. Bos is de vakbekwame stoffeerder voor woningen en bedrijven in Oegstgeest. Bedrijfsvloer of woningvloer, parterretrap of zoldertrap? Wij leveren en leggen al uw luxe vloerbedekking en andere kwaliteitsvloeren. Want een mooi afgewerkte vloer hoort bij een comfortabele woning of een verzorgd kantoor. Bij M. v.d. Bos heeft u een ruime keuze topkwaliteit vloeren! Bij ons kunt u rekenen op topkwaliteit en een topservice!

  Vragen? Neem contact op.

  Vloerbekleding en trapbekleding

  U kunt bij M. v.d. Bos terecht voor topkwaliteit vloerbedekking. Maar vergeet vooral uw trap niet! Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod trapbekleding van onder andere vinyl, marmoleum, laminaat, PVC, hout en hoogwaardig tapijt. Voor uw trapafwerking kunt u ook kiezen voor het monteren van traplopers. Dat is een chique, stijlvolle en functionele andere manier van het aankleden van uw trap. Goede trapbekleding is belangrijk voor de levensduur van uw trap. Daarnaast is hij zo veiliger en zorgt hij voor minder geluidsoverlast. Maar bovenal ziet uw trap er veel mooier uit!

  Marmoleum of PVC vloer

  Een marmoleum vloer is supersterk, makkelijk schoon te houden en heeft een zeer lange levensduur. Bovendien heeft marmoleum een luxe en robuuste uitstraling en is het verkrijgbaar is oneindig veel kleuren. Het is de ideale bedrijfsvloer. Steeds meer huishoudens kiezen nu ook voor deze kwaliteitsvloer. U kunt echter ook kiezen voor een PVC vloer. PVC is nog onderhoudsvriendelijker dan marmoleum, maar heeft net zo’n groot aanbod aan kleuren en patronen. Meer weten? Vraag het ons gerust. Wij zijn niet voor de niets de specialist in marmoleum en PVC vloeren voor Benoordenhout.

  Lamelparket

  Lamelparket is een bijzonder mooie vloer die je steeds meer ziet in woningen en kantooromgevingen. Lamelparket oogt als echt hout, maar is veel voordeliger in de aanschaf! Deze afwerking past in elke ruimte en heeft een zeer lange levensduur. Een ander groot voordeel is dat dit product veel minder ‘werkt’ dan massief parket. Voor lamelparket in Benoordenhout is M. v.d. Bos het enige juiste adres!

  Neem contact op met M. v.d. Bos in Benoordenhout

  M v.d. Bos is de vakbekwame woningstoffeerder voor Benoordenhout en omstreken. Wij adviseren u graag over de vloer die het beste bij u past. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Voor de beste vloer in Benoordenhout gaat u naar M. v.d. Bos.

  Back To Top