skip to Main Content

M. v.d. Bos stoffeerder voor woningen en bedrijven in Den Haag

De perfecte vloer of vloerafwerking vindt u bij M. v.d. Bos in Den Haag. Een mooie vloer of vloerbedekking is zeer sfeerbepalend voor een woning of bedrijf. En bij een mooie afwerking hoort een perfecte kwaliteit. Bij M. v.d. Bos staat perfectie dus hoog in het vaandel. Wij leveren topkwaliteit vloeren, want we zijn officieel dealer van de luxe merken Desso, Bonaparte en Parade. Andere merken leveren wij natuurlijk ook. Bij ons krijgt u altijd topkwaliteit en een uitstekende service. Uiteraard leveren wij niet alleen de vloeren, we komen ze ook bij u leggen.

  Vragen? Neem contact op.

  Vloerbekleding en trapbekleding

  Natuurlijk kunt u bij M. v.d. Bos naast vloerbedekking terecht voor vele soorten trapbekleding. Laat u trap bijvoorbeeld bekleden met vinyl, marmoleum, laminaat, PVC, hout of hoogwaardig tapijt. Dat laatste is echt een topproduct voor trappen. Een goed alternatief voor trapbekleding wordt gevormd door traplopers. Traplopers zijn chic, stijlvol en functioneel, en zorgen voor een fraaie entree. De trap gaat langer mee, is veiliger en maakt weinig geluid als iemand erover loopt. Wij monteren traplopers en trapbekleding in heel Den Haag.

  Marmoleum vloer of PVC vloer

  Bedrijven kiezen vaak voor een marmoleum vloer. Dit is een ijzersterke vloer, met een lange levensduur, die zeer goed te onderhouden is. Bovendien is deze vloer erg mooi en verkrijgbaar in vele kleuren. Allemaal goede eigenschappen die marmoleum ook zeer geschikt maken voor een mooie aankleding van een woning. U kunt ook kiezen voor een PVC vloer. PVC behoeft nog minder onderhoud dan marmoleum. Bovendien is ook de kleur – en patronenkeuze bij PVC zeer groot. M. v.d. Bos is de specialist in marmoleum en PVC vloeren voor Den Haag.

  Lamelparket

  Veel mensen kiezen tegenwoordig voor lamelparket. De vraag naar dat product is dan ook zeer groot. Lamelparket oogt als een echte houten vloer. Maar de kosten hiervoor zijn veel lager. Lamelparket past in zowel klassieke als moderne woningen, is zeer goed over een vloerverwarming heen te leggen en heeft een zeer lange levensduur. Een andere groot voordeel is dat lamelparket minder ‘werkt’ dan massief parket. Dit door de kruislings verlijmde lagen. Voor de vele fraaie klassieke huizen in Den Haag is lamelparket een echt voordelige en stijlvolle aanrader.

  Neem contact op met M. v.d. Bos nabij Den Haag

  Klassiek of modern? M. v.d. Bos is de vakbekwame stoffeerder voor Den Haag en omgeving. Wilt u advies over welke vloer het beste bij uw woning of bedrijf past? Neem contact met ons op via 06-14797253 of contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij leveren en leggen vloeren in heel Den Haag.

  Back To Top