skip to Main Content

M. v.d. Bos, uw woningstoffeerder in Den Hoorn

Woont u in regio Den Hoorn en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van luxe vloerbedekking? Schakel dan de vakkundige woningstoffeerder van M. v.d. Bos in. Onze stoffeerder komt graag bij u langs in Den Hoorn om een prachtige vloerbedekking, marmoleum vloer, trapbekleding, PVC vloer, lamelparket of traploper te leggen. Wilt u meer te weten komen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

  Vragen? Neem contact op.

  Luxe vloerbedekking en trapbekleding

  Wilt u uw woning in Den Hoorn gezelliger en warmer doen ogen en voelen? Dan is vloerbedekking een uitstekende keuze. Bij M. v.d. Bos kunt u kiezen uit een ruim assortiment van luxe vloerbedekking van topmerken als Desso, Parade en Bonaparte. Een groot voordeel van vloerbedekking is dat het geluiddempend en slipbestendig is. U kunt de warmte van de vloerbedekking ook doortrekken naar de rest van uw woning door een traploper te laten monteren of uw trap te laten bekleden. Een traploper of trapbekleding verkleint de kans op slippen tot een minimum en oogt ook nog chique en elegant. Kies uit de materialen tapijt, marmoleum, hout, laminaat of PVC. Wij horen graag welke keuze u heeft gemaakt in Den Hoorn.

  Een marmoleum of PVC vloer

  Wilt u een bijzondere doch praktische vloer laten leggen in Den Hoorn? Dan kunnen wij een marmoleum vloer van harte aanraden. De marmoleum vloer wordt vanwege zijn hygiënische eigenschappen veel gebruikt in ziekenhuizen en gymzalen. Maar ook in particuliere huizen wordt deze vloer steeds populairder. Een marmoleum vloer is onderhoudsarms, sterk en heeft een zeer lange levensduur. Een ander vloer die u ook bij ons kunt verkrijgen is de gewilde PVC vloer. PVC vloeren hebben een heel warm en natuurlijk uiterlijk en zijn daarbij slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Maak uw keuze en wij komen de vloer van uw dromen zo snel mogelijk leggen in Den Hoorn

  Lamelparket

  Een andere vloer waarvoor u bij M. v.d. Bos terecht kunt, is lamelparket. Lamelparket is opgebouwd uit verschillende lagen. De bovenste laag is van kwalitatief hardhout. De lagen daaronder zijn van goedkoper naaldhout. Lamelparket is veel scherper geprijsd dan een massief hardhouten vloer door deze bijzondere samenstelling. Bijkomend voordeel is de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid van deze vloer. Neem contact met ons op voor meer informatie over lamelparket.

  Neem contact op met M. v.d. Bos

  Wenst u in Den Hoorn ook nieuwe vloerbedekking te laten leggen door onze stoffeerder? OF wilt u meer te weten komen over PVC vloer, traploper, marmoleum vloer, vloerbedekking of trapbekleding in ons assortiment? Benader ons dan via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van vloerbedekking in Den Hoorn.

  Back To Top