skip to Main Content

M. v.d. Bos, uw woningstoffeerder in Katwijk aan Zee

Woont u in de omgeving van Katwijk aan Zee? En zoekt u een vakkundige woningstoffeerder die een prachtige vloer kan leveren en leggen? Maak dan kennis met M. v.d. Bos. Wij zijn een vloerenspecialist waar u terecht kunt voor luxe vloerbedekking, marmoleum vloeren, trapbekleding, PVC vloeren, lamelparket en traplopers. Onze specialisten komen de vloer van uw keuze graag vakkundig leggen in uw woning in Katwijk aan Zee. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

  Vragen? Neem contact op.

  Luxe vloerbedekking en trapbekleding

  Bij M. v.d. Bos vindt u onder andere een ruim assortiment met luxe vloerbedekking van de beste merken als Desso, Parade en Bonaparte. Met vloerbedekking kunt u meer warmte en gezelligheid brengen in uw woning in Katwijk aan Zee. Daarnaast is vloerbedekking ook geluiddempend en slipbestendig. De warmte van de vloerbedekking kunt u ook doortrekken naar de rest van uw huis, door een traploper te laten monteren of uw trap te laten bekleden. Trapbekleding is bij ons verkrijgbaar in mooie materialen als tapijt, marmoleum, hout, laminaat of PVC. Laat ons weten welk materiaal uw voorkeur heeft in Katwijk aan Zee.

  Een marmoleum of PVC vloer

  Bent u op zoek naar een bijzondere vloer voor uw woning in Katwijk aan Zee? Kies dan voor een marmoleum vloer. Marmoleum vloeren worden al veel gebruikt in gymzalen en ziekenhuizen, maar worden ook steeds populairder in particuliere woningen. Een marmoleum vloer is sterk, onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Een andere vloer die steeds meer aan populariteit wint is de PVC vloer. PVC vloeren zijn slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Door hun natuurlijke uiterlijk brengen ze veel warmte in uw woning in Katwijk aan Zee.

  Lamelparket

  Zoekt u in Katwijk aan Zee een goed geprijsde houten vloer met een heel natuurlijke uitstraling? Dan is lamelparket misschien wat voor u. Lamelparket bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is gemaakt van kwalitatief hardhout. De lagen daaronder zijn gemaakt van goedkoper naaldhout. De samenstelling zorgt ervoor dat hij een stuk scherper geprijsd is dan een massief hardhouten vloer. Daarnaast is lamelparket ook nog heel milieuvriendelijk en duurzaam.

  Neem contact op met M. v.d. Bos

  Wilt u ook een nieuwe vloer laten leggen door onze stoffeerder in Katwijk aan Zee? Of heeft u behoefte aan meer informatie over een PVC vloer, traploper, marmoleum vloer, vloerbedekking of trapbekleding? Benader ons dan via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn op het gebied van vloerbedekking in Katwijk aan Zee.

  Back To Top