skip to Main Content

M v.d. Bos stoffeerder voor woningen en bedrijven in Leiden

M v.d. Bos in Leiden heeft voor elke vloer de perfecte afwerking. Een perfecte vloer of vloerbedekking bepaalt de juiste sfeer in uw huis of bedrijf. En bij een perfecte afwerking hoort een perfecte kwaliteit. M. v.d. Bos levert topkwaliteit vloeren! Wij zijn officieel dealer van de luxe vloerbedekkingmerken Desso, Bonaparte en Parade. Andere merken leveren wij natuurlijk ook. Wij leveren altijd topkwaliteit en een uitstekende service. Uiteraard leveren wij niet alleen de vloeren, wij komen ze ook bij u leggen.

  Vragen? Neem contact op.

  Vloerbekleding en trapbekleding

  Naast vloerbedekking kunt u bij M. v.d. Bos ook terecht voor vele soorten trapbekleding. Zo kunt u uw trap laten bekleden met bijvoorbeeld vinyl, marmoleum, laminaat, PVC, hout en met als topproduct hoogwaardig tapijt. Traplopers zijn een uitstekend en mooi alternatief. Traplopers zijn chic, stijlvol en functioneel, en zorgen voor een heerlijke entree. De trap gaat langer mee, is veiliger en u bezorgt medebewoners en buren minder geluidsoverlast. Wij monteren traplopers en trapbekleding in heel Leiden.

  Marmoleum vloer of PVC vloer

  Bedrijven kiezen vaak voor een marmoleum vloer. Dit is een ijzersterke vloer, met een lange levensduur, die zeer goed te onderhouden is. Bovendien is deze vloer erg mooi en verkrijgbaar in vele kleuren. Allemaal goede eigenschappen die marmoleum ook zeer geschikt maken voor een mooie aankleding van een woning. U kunt ook kiezen voor een PVC vloer. PVC is nog onderhoudsvriendelijker dan marmoleum. Ook hierin is een ruime keuze aan kleuren en patronen. M v.d. Bos is de specialist in marmoleum en PVC vloeren voor Leiden en omgeving.

  Lamelparket

  Lamelparket is tegenwoordig een zeer veelgekozen vloer. Lamelparket ziet eruit als echt hout, maar is veel voordeliger! De vloer is prima te leggen over een vloerverwarming en gaat zeer lang mee. Bovendien ‘werkt’ lamelparket minder dan massief parket door de kruislings verlijmde lagen. Voor de vele fraaie huizen in Leiden is lamelparket echt een aanrader.

  Neem contact op met M. v.d. Bos nabij Leiden

  M. v.d. Bos is de vakbekwame woningstoffeerder voor Leiden en omgeving. Wilt u advies over welke vloer het beste bij uw woning of bedrijf past? Neem contact met ons op via 06-14797253 of contact@vloeren-voorschoten.nl. Voor de beste vloeren en vloerafwerking gaat u naar M. v.d. Bos, niet ver van Leiden.

  Back To Top