skip to Main Content

M. v.d. Bos, uw woningstoffeerder in Leiderdorp

Zoekt u in de omgeving van Leiderdorp een vakkundige woningstoffeerder? Maak dan kennis met M. v.d. Bos. Wij zijn een specialist op het gebied van vloerbedekking van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen en leggen vloerbedekking van prachtige en luxe merken als Desso, Bonaparte en Parade. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een marmoleum vloer, trapbekleding, traploper, PVC vloer of lamelparket. Benader ons voor meer informatie en geef direct uw wensen wat betreft luxe vloerbedekking in Leiderdorp aan ons door.

  Vragen? Neem contact op.

  Luxe vloerbedekking en trapbekleding

  Door vloerbedekking te laten leggen in uw huis of pand in Leiderdorp, kunt u dit in een handomdraai warmer en gezelliger maken. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment van eersteklas vloerbedekking van merken als Desso, Parade en Bonaparte. Deze kwaliteitsvloerbedekking is geluiddempend en slipbestendig. Wilt u ook uw trap in Leiderdorp slipbestendig en geluiddempend maken? Schaf dan een traploper aan of laat trapbekleding leggen door onze specialisten. Qua trapbekleding heeft u de keuze uit materialen als tapijt, marmoleum, hout, laminaat of PVC. Wij horen graag welk materiaal uw voorkeur heeft.

  Een marmoleum of PVC vloer

  Een marmoleum vloer wordt steeds populairder. Waar de marmoleum vloer vroeger vooral werd toegepast bij ziekenhuizen en gymzalen, wordt dit type vloer ook steeds vaker gezien in familiewoningen. Een marmoleum vloer is sterk, onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Een ander type vloer dat we steeds vaker zien verschijnen in Nederlandse woningen is de PVC vloer. Deze populaire vloer is zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast heeft een PVC vloer een heel natuurlijke en warme uitstraling. Schakel onze stoffeerder vandaag nog in om een prachtige marmoleum of PVC vloer te leggen in Leiderdorp.

  Lamelparket

  Zoekt u lamelparket? Ook dan kunt u terecht bij M. v.d. Bos. Lamelparket is scherp geprijsd, omdat het een andere samenstelling heeft dan een massief hardhouten vloer. De onderste twee lagen van de vloer worden namelijk gemaakt van goedkoper naaldhout. Dit geeft lamelparket dezelfde natuurlijke uitstraling als massief hardhout. Echter, het is een stuk aantrekkelijker geprijsd. Daarbij komt dat lamelparket ook nog heel duurzaam en milieuvriendelijk is.

  Neem contact op met M. v.d. Bos

  Wilt u in Leiderdorp ook onze vakbekwame woningstoffeerder inschakelen voor het leggen van nieuwe vloerbedekking? Of heeft u behoefte aan meer informatie over lamelparket, een marmoleum vloer, een PVC vloer of een van onze andere vloeren? Bel ons dan via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn op het gebied van vloerbedekking in Leiderdorp.

  Back To Top