skip to Main Content

M v.d. Bos stoffeerder voor woningen en bedrijven in Oegstgeest

Vloeren of trappen? M v.d. Bos is de vakbekwame stoffeerder voor woningen en bedrijven in Oegstgeest. Wij leveren en leggen al uw luxe vloerbedekking en andere kwaliteitsvloeren. Een mooie vloer is toch eigenlijk onmisbaar voor de perfecte aankleding en afwerking van uw huis of bedrijf? Bij ons heeft u een ruime keuze topkwaliteit vloeren! Wij zijn zelfs officieel dealer van de luxe vloerbedekkingmerken Desso, Bonaparte en Parade. Bij ons kunt u rekenen op topkwaliteit en een topservice!

  Vragen? Neem contact op.





  Vloerbekleding en trapbekleding

  U kunt bij ons in Oegstgeest terecht voor topkwaliteit vloerbedekking. Maar wij hebben ook een zeer uitgebreid aanbod trapbekleding. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om u trap te laten bekleden met vinyl, marmoleum, laminaat, PVC, hout of hoogwaardig tapijt? Ook een fraaie aankleding van uw trap is het monteren van traplopers. Traplopers zijn chic, stijlvol en functioneel en zorgen voor een smaakvolle entree. Met een goede trapbekleding gaat uw trap gaat langer mee, is hij veiliger en u bezorgt uw medebewoners en buren minder geluidsoverlast. Maar bovenal ziet uw huis of kantoor er veel mooier uit!

  Marmoleum vloer of PVC vloer

  Veel bedrijven kiezen voor een marmoleum vloer. De reden: deze vloer is ijzersterk, makkelijk schoon te houden en hij heeft natuurlijk een zeer lange levensduur. Bovendien is deze vloer erg fraai door zijn strakke uitstraling. Bovendien is marmoleum verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. Al deze kenmerken maakt dat ook veel huishoudens kiezen voor het gemak en genot van een marmoleum vloer. Maakt u het zichzelf graag nog makkelijker? Kies dan voor PVC vloer. PVC is nog onderhoudsvriendelijker dan marmoleum. En ook bij PVC vloeren heeft u keuze uit vele kleuren en patronen. Wilt u meer over weten? Vraag het ons gerust. Wij zijn niet voor de niets specialist in marmoleum en PVC vloeren voor Oegstgeest en omgeving.

  Lamelparket

  Bent u al bekend met lamelparket? Dit is een bijzonder mooie vloer die steeds meer te zien is in woningen en kantooromgevingen. Waarom? Lamelparket ziet eruit als echt hout, maar is veel voordeliger! Lamelparket past in elk vertrek en kan prima over een vloerverwarming gelegd worden. Bovendien is het een zeer duurzame vloer; hij gaat namelijk zeer lang mee. Een ander groot voordeel is dat lamelparket veel minder ‘werkt’ dan massief parket. Voor lamelparket in Oegstgeest kunt het beste terecht bij M. v.d. Bos!

  Neem contact op met M. v.d. Bos in Oegstgeest

  M v.d. Bos is de vakbekwame woningstoffeerder voor Oegstgeest en omgeving. Wilt u weten wat de beste vloer voor u w woning of bedrijf is? Wij adviseren u graag. Neem gerust contact op met 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij leveren en leggen vloeren in heel Oegstgeest.

  Back To Top