skip to Main Content

M. v.d. Bos, uw woningstoffeerder in Rijswijk

Bent u op zoek naar een vakkundige woningstoffeerder die uw woning in Rijswijk kan voorzien van nieuwe vloerbedekking? Dan bent u bij M. v.d. Bos aan het juiste adres. Wij zijn een echte specialist op het gebied van vloerbedekking en verkopen en leggen vloeren in alle vormen en maten. De vloeren die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat om een marmoleum vloer, tapijt, trapbekleding, een PVC vloer, lamelparket of een traploper, wij zorgen voor een prachtige vloer waar u nog jaren plezier van heeft. Laat ons weten welk type vloer uw voorkeur heeft voor uw woning in Rijswijk.

  Vragen? Neem contact op.

  Luxe vloerbedekking en trapbekleding

  Mist uw woning in Rijswijk gezelligheid en warmte? Dan is het zeer aan te raden om vloerbedekking te laten leggen. Vloerbedekking brengt gezelligheid en warmte met zich mee en is bovendien geluiddempend en slipbestendig. In ons assortiment vindt u luxe merken als Desso, Parade en Bonaparte. Met deze vloerbedekking bent u verzekerd van echte kwaliteit. Wilt u de warmte en gezelligheid verder doorvoeren in uw woning Rijswijk? Dan kunt u bij ons ook een traploper aanschaffen of trapbekleding laten leggen door onze specialisten. U kunt kiezen voor materialen als tapijt, marmoleum, hout, laminaat of PVC. Welk materiaal heeft uw voorkeur?

  Een marmoleum of PVC vloer

  Marmoleum is een vloersoort die niet alleen terug te vinden is in ziekenhuizen en gymzalen. Ook in de Nederlandse huiskamers wordt de marmoleum vloer steeds populairder. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een marmoleum vloer is sterk, onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Naast marmoleum vloer kunt u ook bij ons aankloppen voor PVC vloeren van hoogstaande kwaliteit. Een PVC vloer heeft van nature een warme uitstraling die in vrijwel ieder interieur past. Daarbij komt dat een PVC vloer zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Neem contact op met onze stoffeerder om ook een PVC vloer of marmoleum vloer te laten leggen in Rijswijk.

  Lamelparket

  Ook voor lamelparket bent u bij ons aan het juiste adres. Lamelparket bestaat uit verschillende lagen waarbij de bovenste laag gemaakt is van kwalitatief hardhout. De lagen daaronder zijn gemaakt van naaldhout. Deze samenstelling zorgt ervoor dat lamelparket een stuk voordeliger is dan een massief hardhouten vloer. Desondanks heeft het wel dezelfde natuurlijke uitstraling als een volledig hardhouten vloer. Tot slot is lamelparket ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk.

  Neem contact op met M. v.d. Bos

  Wenst u onze woningstoffeerder in te schakelen om een nieuwe vloerbedekking in Rijswijk te leggen? Of wilt u meer te weten komen over de verschillende vloeren in ons assortiment? Bel ons dan via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn op het gebied van vloerbedekking in Rijswijk.

  Back To Top