skip to Main Content

M v.d. Bos stoffeerder voor woningen en bedrijven in Scheveningen

M v.d. Bos is de vakbekwame stoffeerder voor woningen en bedrijven in Scheveningen. Zoekt u een de perfecte afwerking voor uw uw bedrijfsvloer, woningvloer, parterretrap of zoldertrap? Wij leveren en leggen luxe vloerbedekking en overige kwaliteitsvloeren. Wij hebben een uitgebreid assortiment topkwaliteit vloeren en vloerbedekkingen. En bij M. v.d. kunt u rekenen op de beste service!

  Vragen? Neem contact op.

  Vloerbekleding en trapbekleding

  Bij M. v.d. Bos bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit vloeren en vloerbedekkingen. Ook voor uw trap! Ons aanbod bestaat bijvoorbeeld uit vinyl, marmoleum, laminaat, PVC, hout en hoogwaardig tapijt. Voor uw trapafwerking kunt u ook kiezen voor het laten monteren van traplopers. Dat is ook een zeer chique, stijlvolle en functionele trapbekleding. Goede trapbekleding zorgt voor een langere levensduur van uw trap. Er is dan weinig tot geen slijtage. Daarnaast maakt het uw trap veiliger en geluidsarmer. En zeg nou zelf: een fraai beklede trap toch een sieraad voor uw huis of kantoor…!

  Marmoleum of PVC vloer

  U kent ze vast wel; die prachtige, robuuste, kleurrijke en oersterke marmoleum vloeren. U ziet ze veel bij bedrijven die graag een moderne uitstraling hebben. Ze zijn onderhoudsarm en gaan lang mee. Kortom: het is de ideale bedrijfsvloer. Wist u dat ook steeds meer huishoudens kiezen voor marmoleum? Informeer gerust of het ook iets voor u is. Ook fraai is de PVC vloer. PVC heeft nog minder onderhoud nodig dan marmoleum, maar heeft net zo’n groot aanbod aan kleuren en patronen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor u. Wij zijn tenslotte de specialist in marmoleum en PVC vloeren voor Scheveningen en omgeving.

  Lamelparket

  Lamelparket is een bijzonder mooie vloerafwerking die enorm in populariteit toeneemt. Steeds meer particulieren kiezen voor deze vloerbedekking. Het oogt als oogt als echt hout, maar is veel minder kostbaar. Met lamelparket heeft u een fraai ogende en voordelige houten vloer die lang meegaat. Bovendien ‘werkt’ het veel minder dan massief parket. Voor lamelparket in Scheveningen is M. v.d. Bos het juiste adres!

  Neem contact op met M. v.d. Bos in Benoordenhout

  M v.d. Bos is de vakbekwame woningstoffeerder voor Scheveningen en omstreken. Wij adviseren u graag over de vloer die het beste bij u past. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Voor de beste vloer in Scheveningen gaat u naar M. v.d. Bos.

  Back To Top