skip to Main Content

M. v.d. Bos, uw woningstoffeerder in Valkenburg

Bent u in de omgeving van Valkenburg op zoek naar een professionele woningstoffeerder die een prachtige vloer kan leveren en leggen? Dan bent u bij M. v.d. Bos aan het juiste adres. Wij staan bekend als een echte vloerenspecialist die u kan voorzien van luxe vloerbedekking, marmoleum vloeren, trapbekleding, PVC vloeren, lamelparket en traplopers. M. v.d. Bos heeft daarnaast vakkundige vloerleggers in dienst die de gekozen vloerbedekking graag komen leggen bij u in Valkenburg. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak.

  Vragen? Neem contact op.

  Luxe vloerbedekking en trapbekleding

  Wenst u warmte, zachtheid en gezelligheid in uw woning in Valkenburg te brengen? Neem dan een kijkje bij ons uitgebreide assortiment met luxe vloerbedekking. Bij ons vindt u eersteklas vloerbedekking merken zoals Desso, Parade en Bonaparte. Deze vloerbedekking is zowel slipbestendig als geluiddempend. Kan uw trap wel een renovatie gebruiken? Laat dan de vakmensen van M. v.d. Bos langskomen om nieuwe trapbekleding aan te brengen op uw trap. Wat betreft trapbekleding heeft u de keuze uit mooie materialen als tapijt, hout, marmoleum, laminaat of PVC. Naast trapbekleding kunt u ook bij ons terecht voor een prachtige, stijlvolle traploper. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor de nieuwe vloerbedekking of trapbekleding in Valkenberg.

  Een marmoleum of PVC vloer

  De marmoleum vloer wordt steeds populairder. We vinden deze bijzondere, strakke vloer niet langer alleen op openbare plekken zoals ziekenhuizen en gymzalen. Ook particulieren gaan de marmoleum steeds meer waarderen. De marmoleum vloer is ideaal in gezinswoningen. Hij is namelijk duurzaam, onderhoudsarm en zeer sterk. Een vloer die ook een grote populariteit heeft, is de PVC vloer. De PVC vloer is onderhoudsvriendelijk en zeer slijtvast. Daarnaast brengt hij met zijn natuurlijke uiterlijk veel warmte in uw interieur in Valkenburg.

  Lamelparket

  Wilt u uw woning in Valkenburg verrijken met een echte houten vloer? Maar vindt u een massief houten vloer prijzig? Dan is lamelparket precies wat u zoekt. Lamelparket bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is gemaakt van kwalitatief hardhout en de lagen daaronder zijn van goedkoper naaldhout. Lamelparket is daarom een stuk gunstiger geprijsd dan een massief houten vloer. Een ander voordeel is dat lamelparket ook nog heel milieuvriendelijk en duurzaam is. Meer weten over deze bijzondere vloer? Neem dan contact met ons op.

  Neem contact op met M. v.d. Bos

  Wilt u onze stoffeerder inschakelen voor het leggen van een nieuwe vloer bij u thuis in Valkenburg? Of wilt u meer te weten komen over een PVC vloer, traploper, marmoleum vloer, vloerbedekking of trapbekleding? Benader ons dan via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie aangaande uw wensen op het gebied van vloerbedekking in Valkenburg.

  Back To Top