skip to Main Content

M. v.d. Bos, uw woningstoffeerder in Voorburg

Wenst u in Voorburg de hulp van een vakkundige woningstoffeerder die prachtige vloeren verkoopt en legt? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van M. v.d. Bos. Wij zijn een specialist op het gebied van vloerbedekking en hebben de mooiste marmoleum vloeren, tapijt, trapbekleding, PVC vloeren, lamelparket en traplopers. Laat onze specialisten langskomen in Voorburg en laat hen de vloer van uw wensen leggen.

  Vragen? Neem contact op.

  Luxe vloerbedekking en trapbekleding

  Vloerbedekking is zeer aan te raden wanneer u meer warmte en gezelligheid in uw woning wilt brengen. Naast een brenger van warmte en gezelligheid is vloerbedekking ook nog geluiddempend en slipbestendig. Wij verkopen vloerbedekking van luxe merken als Desso, Parade en Bonaparte. Deze vloerbedekking is van de beste kwaliteit en gaat jarenlang mee. U kunt de warmte van vloerbedekking ook verder doorvoeren in uw huis in Voorburg, door een traploper te laten monteren of uw trap te laten bekleden. Trapbekleding is verkrijgbaar in mooie materialen als tapijt, marmoleum, hout, laminaat of PVC. Laat ons weten welk materiaal uw voorkeur heeft in Voorburg.

  Een marmoleum of PVC vloer

  Een marmoleum vloer is veel gebruikt in ziekenhuizen en gymzalen. Dit type vloer zien we echter ook steeds vaker in particuliere woningen verschijnen. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van dit type vloer. Een marmoleum vloer is namelijk sterk, onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Ook voor prachtige PVC vloeren kunt u bij M. v.d. Bos terecht. PVC vloeren zijn populair omdat zij slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Welke van deze twee vloeren wilt u laten leggen in Voorburg?

  Lamelparket

  Bent u op zoek naar eersteklas lamelparket? Dan zit u helemaal goed bij onze woningstoffeerder. Lamelparket is een bijzondere vloer die bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is gemaakt van kwalitatief hardhout. De lagen daaronder zijn gemaakt van naaldhout. De samenstelling van deze vloer zorgt ervoor dat hij een stuk scherper geprijsd is dan een massief hardhouten vloer. Toch heeft hij wel dezelfde natuurlijke uitstraling als een volledig hardhouten vloer. Bijkomend voordeel is dat lamelparket ook nog milieuvriendelijk en duurzaam is.

  Neem contact op met M. v.d. Bos

  Wilt u onze woningstoffeerder inschakelen voor het leggen van nieuwe vloerbedekking in uw woning in Voorburg? Of heeft u behoefte aan meer informatie over een PVC vloer, traploper, marmoleum vloer, vloerbedekking of trapbekleding? Benader ons dan via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn op het gebied van vloerbedekking in Voorburg.

  Back To Top