skip to Main Content

M v.d. Bos stoffeerder voor woningen en bedrijven in Voorschoten

M. v.d. Bos in Voorschoten levert en legt al uw luxe vloerbedekking en andere kwaliteitsvloeren. Voor een perfecte aankleding en afwerking van uw huis of bedrijf is de juiste vloerafwerking onmisbaar. Wij leveren topkwaliteit vloeren en vloerafwerkingen voor particulieren en bedrijven. Wij zijn officieel dealer van de luxe vloerbedekkingmerken Desso, Bonaparte en Parade. Andere merken leveren wij uiteraard ook. Wij leveren altijd topkwaliteit en een uitstekende service. Kom gerust langs of neem contact met ons op. Wij adviseren u graag.

  Vragen? Neem contact op.

  Vloerbekleding en trapbekleding

  U kunt bij M. v.d. Bos in Voorschoten terecht voor vele soorten trapbekleding. In Voorschoten kunt u door ons ook uw trap laten bekleden met bijvoorbeeld vinyl, marmoleum, laminaat, PVC, hout en met als topproduct hoogwaardig tapijt. Ook monteren wij traplopers. Traplopers zijn chic, stijlvol en functioneel, voor een heerlijke entree. Uw trap gaat langer mee, is veiliger en u bezorgt uw medebewoners en buren minder geluidsoverlast. Maar bovenal ziet uw trap er geweldig uit!

  Marmoleum vloer of PVC vloer

  Bedrijven laten vaak een marmoleum vloer leggen. Maar deze ijzersterke vloer is ook ideaal voor woningen. Hij is makkelijk schoon te houden en heeft een zeer lange levensduur. Uiteraard is deze vloer erg mooi. Marmoleum is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. U kunt ook kiezen voor een PVC vloer. PVC is nog onderhoudsvriendelijker dan marmoleum. Ook bij PVC vloeren heeft u keuze uit vele kleuren en patronen. M. v.d. Bos Voorschoten is de specialist in marmoleum en PVC vloeren.

  Lamelparket

  Lamelparket is de meest gangbare houten vloer waar mensen tegenwoordig voor kiezen. Ziet eruit als echt hout, maar is veel voordeliger! Lamelparket kan prima over een vloerverwarming en gaat zeer lang mee. Bovendien ‘werkt’ lamelparket minder dan massief parket door de kruislings verlijmde lagen. Wij leggen lamelparket in heel Voorschoten.

  Neem contact op met M. v.d. Bos Voorschoten

  M v.d. Bos is de vakbekwame woningstoffeerder voor Voorschoten. Wilt u advies over welke vloer het beste bij uw woning of bedrijf past? Wij adviseren u graag over alle soorten vloerafwerking. Neem contact met ons op via 06-14797253 of contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij leveren en leggen vloeren in heel Voorschoten.

  Back To Top