skip to Main Content

M. v.d. Bos, uw woningstoffeerder in Warmond

Zoekt u in de omgeving van Warmond een vakkundige woningstoffeerder? Dan bent u bij M. v.d. Bos aan het juiste adres. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van luxe vloerbekleding. U kunt bij ons terecht voor vloerbedekking van topmerken als Desso, Bonaparte en Parade. Wilt u een marmoleum vloer laten realiseren? Wilt u uw trap laten bekleden? Of zoekt u een prachtige PVC vloer, lamelparket of traploper? Dan kunt u aankloppen bij de specialisten van M. v.d. Bos. Laat onze stoffeerder weten wat uw wensen zijn voor uw luxe vloerbedekking in Warmond.

  Vragen? Neem contact op.

  Luxe vloerbedekking en trapbekleding

  Wilt u uw woning in woning Warmond comfortabeler en gezelliger maken? Dan raden wij aan om luxe vloerbedekking te laten leggen. Bij M. v.d. Bos kunt u kiezen uit een ruime collectie met mooie vloerbedekkingen van luxe merken zoals Desso, Parade en Bonaparte. Deze merken staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit. De vloerbedekking biedt veel voordelen. Het is slipbestendig, geluiddempend en zorgt voor veel warmte. Wilt u de warmte van vloerbedekking doorvoeren naar uw trap? Dan is een traploper of trapbekleding een uitstekende keuze. M. v.d. Bos kan een traploper of trapbekleding plaatsen van hoogwaardige materialen als tapijt, marmoleum, hout, laminaat of PVC. Meer weten over onze chique en uitnodigende traplopers en trapbekleding? Neem dan contact met ons op.

  Een marmoleum of PVC vloer

  Een marmoleum vloer in huis wordt steeds populairder. Wenst u ook een marmoleum vloer te laten leggen in Warmond? Dan staat M. v.d Bos graag voor u klaar. Marmoleum is sterk, onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Daarnaast kunnen bacteriën zich niet ontwikkelen op dit type vloer. Naast ziekenhuizen en gymzalen is deze vloer dus ook ideaal voor particulieren. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een marmoleum vloer in Warmond. Een andere optie is een PVC vloer. Net als marmoleum vloeren is PVC zeer slijtvast. Daarnaast is het nog onderhoudsvriendelijker. Een PVC vloer oogt zeer warm en natuurlijk. Interesse gekregen in een prachtige PVC vloer? Neem dan contact met ons op.

  Lamelparket

  Tot slot kunt u vanuit Warmond ook bij M. v.d. Bos aankloppen voor eersteklas lamelparket. Lamelparket is een van de meest gangbare houten vloeren. Voordeel hiervan is dat het een stuk minder duur is dan vloeren van massief hardhout. Lamelparket heeft alleen een toplaag van een duurder hardhout. De onderste twee lagen zijn van goedkoper naaldhout. U heeft dan nagenoeg dezelfde look als massief parket, maar tegen een scherpere prijs. Mooie bijkomstigheid is dat lamelparket ook nog duurzaam en milieuvriendelijk is.

  Neem contact op met M. v.d. Bos

  Wilt u ook de vakbekwame woningstoffeerder van M v.d. Bos inschakelen om een nieuwe vloerbedekking te leggen in Warmond? Of heeft u behoefte aan meer informatie over lamelparket, marmoleum vloer, PVC vloer of een van onze andere vloeren? Benader ons dan via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen wat betreft nieuwe vloerbedekking in Warmond.

  Back To Top