skip to Main Content

M. v.d. Bos stoffeerder voor woningen en bedrijven in Wassenaar

M. v.d. Bos is in de buurt van Wassenaar het adres voor perfect passende en fraai ogende vloeren en vloerafwerkingen. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven. Er gaat immers niets boven een mooie vloer of vloerbedekking. Het is allesbepalend voor de sfeer in uw woning of bedrijf. Bij M. v.d. Bos nabij Wassenaar kunt u terecht voor topkwaliteit vloeren. Zo zijn we onder andere officieel dealer van de luxe merken Desso, Bonaparte en Parade. Bij ons krijgt u altijd topkwaliteit en een uitstekende service. Dat garanderen wij! Verder leveren wij niet alleen de vloeren, we komen deze uiteraard ook bij u leggen.

  Vragen? Neem contact op.

  Vloerbekleding en trapbekleding

  M. v.d. Bos levert topkwaliteit vloerbedekking van onder andere Desso, Bonaparte en Parade. Maar u kunt bij ons ook terecht voor trapbekleding. U kunt uw trap bijvoorbeeld laten bekleden met materialen als vinyl, marmoleum, laminaat, PVC, hout of hoogwaardig tapijt. Wist u dat traplopers ook een ideale aankleding zijn voor uw trap? Ze zijn chic, stijlvol en functioneel. En ze zorgen ook nog eens voor een entree die gezien mag worden. Met de juiste trapbekleding gaat uw trap langer mee, is deze veiliger en maakt deze minder geluid als iemand erover loopt. Wij monteren traplopers en trapbekleding in heel Wassenaar.

  Marmoleum vloer of PVC vloer

  Voor bedrijven is de keuze voor een marmoleum vloer heel voor de hand liggend. Marmoleum is namelijk een ijzersterk product met een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Het aantal mogelijke kleuren is haast oneindig. Marmoleum is daardoor ook zeer geschikt voor een mooie aankleding van een huis. Steeds meer particulieren kiezen dan ook voor een marmoleum vloer. Er is ook een alternatief: de PVC vloer. PVC heeft zelfs minder onderhoud nodig dan marmoleum. En ook is bij PVC het aantal beschikbare kleuren en patronen zeer groot. M. v.d. Bos is de specialist in marmoleum en PVC vloeren voor Wassenaar.

  Lamelparket

  Bent u bekend met lamelparket? Wij adviseren u er graag over. Steeds meer mensen kiezen voor deze prachtige vloerafwerking. Lamelparket oogt als een echte houten vloer, maar is veel minder kostbaar. Lamelparket is een prachtige sfeervolle afwerking voor elke woning of kantoor. Het is prima over een vloerverwarming heen te leggen en gaat zeer lang mee. Bovendien ‘werkt’ het dankzij de kruislings verlijmde lagen veel minder dan massief parket. Voor de vele fraaie klassieke woningen in Wassenaar is lamelparket een echt voordelige en stijlvolle aanrader.

  Neem contact op met M. v.d. Bos nabij Wassenaar

  Klassiek of modern? M. v.d. Bos is de vakbekwame stoffeerder voor Wassenaar en omstreken. Neem voor advies of een offerte contact met ons op via 06-14797253 of contact@vloeren-voorschoten.nl. M. v.d. Bos heeft altijd de beste vloerenoplossing voor heel Wassenaar!

  Back To Top