skip to Main Content

M. v.d. Bos, uw woningstoffeerder in Zoeterwoude

Bent u in de omgeving van Zoeterwoude op zoek naar een gespecialiseerde woningstoffeerder? Dan zit u helemaal goed bij M. v.d. Bos. Wij verkopen en leggen vloerbedekking van uitstekende kwaliteit. In ons assortiment vindt u vloerbedekking van eersteklas merken zoals Desso, Bonaparte en Parade. Tevens kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een marmoleum vloer, trapbekleding, traploper, PVC vloer of lamelparket. Neem contact met ons op en informeer ons over uw wensen op het gebied van luxe vloerbedekking in Zoeterwoude.

  Vragen? Neem contact op.

  Luxe vloerbedekking en trapbekleding

  Wist u dat u met vloerbedekking binnen een handomdraai uw woning in Zoeterwoude gezelliger en warmer kunt maken? Daarnaast is vloerbedekking ook nog eens slipbestendig en geluiddempend. M. v.d. Bos heeft een ruim assortiment met vloerbedekking van luxe merken als Desso, Parade en Bonaparte. Voor nog meer warmte in huis is een traploper of trapbekleding zeer aan te raden. Onze specialisten komen graag bij u langs in Zoeterwoude om de traploper of trapbekleding van uw keuze te plaatsen of te leggen. Materialen waaruit u kunt kiezen zijn onder andere tapijt, marmoleum, hout, laminaat of PVC. Laat ons weten wat uw voorkeur heeft.

  Een marmoleum of PVC vloer

  Een marmoleum vloer zien we steeds vaker terugkomen in woonkamers. Marmoleum stijgt niet voor niets flink in populariteit. Marmoleum is sterk, onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Tevens hebben bacteriën bij dit type vloer niet de kans om zich te ontwikkelen. Marmoleum zijn dus niet alleen ideaal voor ziekenhuizen en gymzalen, maar ook voor familiewoningen. PVC is een ander type vloer waarvoor u terecht kunt bij M. v.d. Bos. PVC vloeren zijn zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast oogt een PVC vloer heel natuurlijk en warm. Neem contact met ons op voor meer informatie over het leggen van een marmoleum of PVC vloer in Zoeterwoude.

  Lamelparket

  Ook voor lamelparket bent u bij M. v.d. Bos aan het juiste adres. Heel veel huishoudens in Nederland kiezen voor lamelparket. Lamelparket is minder duur dan een vloer van massief hardhout. Bij lamelparket is alleen de bovenste laag van een duurder soort hardhout. De onderste twee lagen van de vloer zijn gemaakt van goedkoper naaldhout. Met lamelparket heeft u dus dezelfde natuurlijke uitstraling als massief hardhout, maar tegen een scherpere prijs. Lamelparket is ook nog duurzaam en milieuvriendelijk.

  Neem contact op met M. v.d. Bos

  Wenst u de vakbekwame woningstoffeerder van M v.d. Bos in te schakelen om een nieuwe vloerbedekking te leggen in Zoeterwoude? Of wilt u meer weten over lamelparket, een marmoleum vloer, een PVC vloer of een van onze andere vloeren? Bel ons dan via 06-14797253 of mail naar contact@vloeren-voorschoten.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van vloerbedekking in Zoeterwoude.

  Back To Top